Bekijk onze bedrijfsfilm

29 maart 2016

Van Zandwijk Transportmaterieel B.V.

Van Zandwijk Transportmaterieel is gevestigd aan de Uilecotenweg 47 in Ammerzoden en is sinds 1997 actief in verkoop, verhuur, reparatie, onderhoud en leasing van getrokken materieel en dealer van Van Hool. Van Zandwijk is een jonge onderneming waarin de behoeften van de klant centraal staan.

Dealer van Van Hool

Als dealer van Van Hool is het mogelijk een breed scala van getrokken materieel aan te bieden van 1-assige city oplegger tot 3-assige koel-vriesoplegger. Wij beschikken over een wisselende voorraad van diverse soorten opleggers. Mocht het door u gezochte model op het moment niet voorradig zijn zoeken wij voor u graag naar een passende transport oplossing.

Lease mogelijkheden

Uiteraard kunnen wij u een passende leasecalculatie aanbieden zowel operationeel als financieel, afhankelijk wat voor u fiscaal aantrekkelijk is.

Huren = Reclame vrij

Daarnaast hebben wij een goed onderhouden, jonge huurvloot waarin diverse modellen beschikbaar zijn. Zoals bijvoorbeeld: plywoodopleggers, schuifzeilopleggers met en zonder schuifdak, met en zonder laadklep etc. Al onze opleggers zijn reclame vrij dus bij iedereen inzetbaar.

  • List example
  • List example

Service

In Ammerzoden beschikken wij over een moderne werkplaats waar wij u volledig van dienst kunnen zijn op het gebied van reparatie, onderhoud en carrosserie aanpassingen. Ook in geval van schade kunt u bij ons terecht.