H.T.S-N.C.H. BV.

HTS-NCH, staat voor technische innovatie in de transportbranche. Onze oplossingen in de bouw van hydraulische afzetsystemen zijn door de jaren heen telkens weer verrassend gebleken. Hydraulische afzetinstallaties in zowel kabel, haak, en banduitvoering, verticale laadsystemen en containeraanhangwagens vormen onze specialiteit.

HTS-NCH levert kabel-, band-,ISO-, portaal & haakafzetsytemen voor vele doeleinden en toepassingen. Onze ervaring en technische kennis stelt ons in staat om met onze klanten mee te denken over de beste oplossingen en verrassende, passende oplossingen te bieden.

Door onze specialistische kennis begrijpen we wat onze klanten nodig hebben. Onze klanten ontwikkelen hun transportconcepten en wij ontwikkelen mee. Samen met u zoeken we naar de best passende technische oplossing voor uw transportvraagstukken. We denken mee over eigen gewicht, betrouwbaarheid, veiligheid en de meest efficiënte beladingsgraad.

HTS-NCH Containersystemen

Ons meest bekende product is het HTS-NCH kabel- en band- en ISO systeem, een gedegen en technisch uitgebalanceerd hydraulisch afzetsysteem. De productie en opbouw van deze kabelsystemen is de basis van ons bedrijf. De systemen zijn leverbaar in diverse uitvoeringen. We bouwen de systemen zowel op motorwagens als trailers. Een landelijk dealernetwerk garandeert ook lokaal advies, opbouw en service.

Haakarm- en portaal systemen

De haakarmsystemen en portaalsystemen zijn sterk, betrouwbaar en qua gewicht uitstekende partners in de huidige transportsystemen.
Er zijn vele modellen beschikbaar zodat altijd de juiste combinatie van truck en opbouw gerealiseerd kan worden.

Van Hool containeraanhangwagens

De containeraanhangwagens van de Belgische fabrikant Van Hool hebben een uitstekende reputatie op de Nederlandse markt verworven.
Het lage eigen gewicht, hoogwaardige materialen en de gebruiksvriendelijkheid maken de aanhangwagen tot een functioneel product in elk soort werk.

Van Hool TrailersWetgeving rondom eigen gewicht maakt het bouwen van afzetinstallaties op trailers steeds meer noodzakelijk. Ons zusterbedrijf Van Zandwijk Transportmaterieel BV levert diverse type trailers in diverse uitvoeringen. We bouwen bijvoorbeeld al 20 jaar verticale laadsystemen voor 20’ ft containers. De meest in het oog springende trailer is op dit ogenblik de Van Zandwijk Verti-40, een afzetinstallatie op trailer die geheel verticaal geladen kan worden.

Vooral de juiste gewichtsverdeling en de inpassing binnen de wettelijke hoogtematen vormen een zeer specifiek voordeel.
Hierdoor kunnen de laadsystemen namelijk zonder wettelijke ontheffingen door heel Europa rijden. Voor transporteurs is dit een enorm voordeel. Uniek aan het systeem is dat de 40 ft-container op elke locatie waar een gelijkmatige ondergrond aanwezig is verticaal geplaatst kan worden voor belading. Na belading wordt de container platgetrokken en is gereed voor vervoer naar de haven.

Zie hiervoor ook de site van Van Zandwijk,
www.van-zandwijk.nl