HTS bandsystemen

Band systemen van 24 en 30 ton
Kiphoek : 47 of 57 graden
Rolhoogte : standaard 230 mm
Eigen gewicht: ± 2225 kg
Geschikt voor het opnemen van containers met kettingopneemstuk
Containerlengte 4000 tot 7500 mm

Toepassingen:
HTS containersystemen kunnen voor iedere transport en in alle transportsectoren ingezet worden.
In de bouw, agrarische- en industriële- sector, afvalverwerking en recycling wordt zowel nationaal als internationaal dit specifieke transport ingezet.
Het transporteren van containers in iedere grootte en uitvoering, laadvloeren, kantoorunits, betonmixers, opslagtanks etc. kunnen allemaal met HTS containersystemen uitgevoerd worden.

Techniek:
Het HTS bandsysteem is één van de modernste ontwikkelingen op het gebied van
containerwissel-systemen. Het geringe eigengewicht en de eenvoudige bediening maken het bandsysteem erg populair binnen het lokale en lange afstands transport.

De container wordt door middel van een ketting koppelstuk, die aan de kunststofband is bevestigd, automatisch vastgekoppeld. Door gebruik te maken van een lierconstructie met een kunststofband is het systeem ontwikkeld met het laagste eigengewicht voor het meest nuttige laadvermogen. De zeer stabiele kipinrichting zorgt voor een veilige kip- of afzetbeweging.

Door het gebruik van een camera zijn alle handelingen van het aan- en afkoppelen van de container eenvoudig in de cabine te controleren, waardoor optimale veiligheid is gegarandeerd. Hierdoor wordt tijd en moeite bespaard, zodat het wisselen van containers van de grond op de vrachtwagen, alsmede het overzetten op aanhangwagens, zonder moeite plaats kan vinden.

Het lage eigengewicht en de geringe opbouwhoogte van het bandsysteem maken het mogelijk de grootste containers te vervoeren.

De Voordelen:

  • Licht in gewicht
  • Eenvoudige constructie
  • Lage onderhoudskosten

HTS Bandsystemen hebben weinig onderhoud nodig en zijn door hun kwaliteit onverwoestbaar.

HTS beschikt verder over een aanzienlijk aantal opties o.a. met betrekking tot het vergrendelen van speciale containers. Ook onderscheiden wij ons in opbouwen op alle soorten vrachtwagens en speciale terrein voertuigen, specifiek klantgericht.

Terug Naar Het OverZicht

Reageer op dit product