HTS – ISO mover 2090

Modellen
HTS heeft voor het handelen van 20 ft ISO containers een aantal systemen ontwikkeld die het de verlader of vervoerder mogelijk maakt efficiënter te werken. Deze systemen kunnen op trucks worden opgebouwd of als trailervariant worden ingezet.

De productenrange kent als eerste een model dat 20 ft containers kan oppakken en afzetten. Ook is er een model dat 20 ft containers rechtop kan zetten voor het vertikaal beladen van de containers. Tenslotte is er een model dat de 20 ft containers kan oppakken en afzetten en tevens rechtop kan plaatsen.

Werking
De truck of oplegger wordt zo recht mogelijk voor de container geplaatst. De excentrische opnamerol met containervergrendeling wordt over het chassis afgelierd tot aan de container. De opnamerol wordt aan de corner¬castings van de container gekoppeld door middel van een draaivergrendeling.

De opnamerol tilt de container iets op waarna de truck of de oplegger onder de container rolt. Tenslotte wordt de container vergrendeld op het chassis. Op deze manier kan één persoon een container in ca. 8 minuten opnemen of afzetten. De modellen die ingericht zijn om containers rechtop te zetten, hebben een stabiele kipinrichting die de container zeer gecontroleerd in een verticale stand kan zetten en na belading terug kan halen naar het chassis. De container kan vanaf de grond aan het systeem gekoppeld en ontkoppeld worden.

Bediening
Alle ISO mover 20 modellen zijn uitgerust met een gebruiksvriendelijke handbediening. Ook kunnen de systemen worden uitgevoerd met draadloze afstandbediening.

Terug Naar Het OverZicht

Reageer op dit product