HTS ISO Mover 40

HTS zelf beladende oplegger voor 40 ft. maritieme ( zee ) containers. HTS container systeem is ontwikkeld voor het zelfstandig horizontaal opnemen en afzetten van 40 en 45 ft. zeecontainers.

Werking:
De oplegger wordt zo recht mogelijk voor de zeecontainer geplaatst. De excentrische opnamerol met containervergrendeling wordt over het chassis afgelierd tot aan de zeecontainer.

De opnamerol wordt aan de cornercastings van de zeecontainer gekoppeld door middel van een draaivergrendeling. De opnamerol tilt de container iets op waarnaar de oplegger onder de zeecontainer rolt. Tenslotte wordt de zeecontainer vergrendeld op het chassis. Op deze manier kan één persoon een zeecontainer in ca. 8 minuten opnemen en afzetten. De modellen die ingericht zijn om zeecontainers rechtop te zetten, hebben een stabiele kipinrichting die de container zeer gecontroleerd in een verticale stand kan zetten en na belading terug kan halen naar het chassis.

De zeecontainer kan vanaf de grond aan het chassis gekoppeld en ontkoppeld worden.

Bediening:
De HTS ISO Mover 40 systemen zijn uitgerust met een gebruiksvriendelijke handbediening. Ook kunnen de HTS systemen worden uitgevoerd met draadloze afstandsbediening.

Terug Naar Het OverZicht

Reageer op dit product