HTS kabelsystemen

Kabel systemen van 7 tot 32 ton
Kiphoek : 47 – 57 of 72 graden
Rolhoogte : standaard 230 mm ( verlaagde opbouw mogelijk tot 160 mm)
Containerlengte: 4000 tot 7825 mm

Toepassingen:
HTS containersystemen kunnen voor iedere transport en in alle transportsectoren ingezet worden.
In de bouw, agrarische- en industriële- sector, afvalverwerking en recycling wordt zowel nationaal als internationaal dit specifieke transport ingezet.

Het transporteren van containers in iedere grootte en uitvoering, laadvloeren, kantoorunits, betonmixers, opslagtanks, silo’s etc. kunnen allemaal met HTS kabelsystemen uitgevoerd worden.

Een andere gebruiksmogelijkheid is het verticaal plaatsen van silo’s en containers met een speciaal kabelsysteem. HTS heeft het concept van een normaal kabelsysteem doorontwikkeld tot een multifunctioneel kabelsysteem, zodat het naast het standaard containertransport ook te gebruiken is voor het plaatsen en terughalen van silo’s en containers voor de bouwsector, voedingsindustrie, afvalverwerking, schrootrecycling etc.

Techniek:
De basis van de HTS containersystemen is de krachtige kabellier en de zeer stabiele kipinrichting. Eén persoon is in staat een container binnen enkele minuten op de vrachtwagen, aanhangwagen of op de grond te plaatsen, of ervan af te halen. Door toepassing van onze nieuwe lier hebben we meer mogelijkheden om een lage opbouwhoogte te realiseren

De Voordelen:

  • Licht in gewicht
  • Kiphoek tot 72 ˚
  • Goede kip eigenschappen door grote stabiliteit
  • Eenvoudige constructie
  • Lage opbouw tot 160 mm rolhoogte mogelijk
  • Lage onderhoudskosten

HTS Kabelsystemen hebben weinig onderhoud nodig en zijn door hun kwaliteit onverwoestbaar.

Containersystemen van HTS kunnen voor alle doeleinden ingezet worden.

HTS beschikt verder over een aanzienlijk aantal opties o.a. met betrekking tot het vergrendelen van speciale containers. Ook onderscheiden wij ons in opbouwen op alle soorten vrachtwagens en speciale terrein voertuigen, specifiek klantgericht.

Terug Naar Het OverZicht

Reageer op dit product